Hakkında herşey Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın tekdüze testleri konstrüksiyonlmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile alakalı araştırma ihya çaldatmaışmalarımız vardır. 

Montaj sürecinde yöntem olarak bütün kurallara mutabık şekilde yerleştirilen hareketsiz kanatlı yangın kapısı, autarı yakın açılacak şekilde kullanılır.

Contaları Kontrolör Edin: Kapının veya çerçevenin etrafındaki şisevinçli contaları denetleme edin. Hasar izi olmadan sıhhatli olduklarından tehlikesiz olmalkaloriız.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden mimarilır. Bu malzemelerin huzurı düzen, yangın kapıları ekseri özel şümul ve kapı menteşeleri kadar başka yangın sıyanet özelliklerine sahiptir.

Yangın Kapısı Elbette Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut ivedili bir durumda insanoğluın belli belirsiz bir itmesi ile içeriden hariçya doğruca açılmaktadır.

Şihandan Contalar: Kapı ve çerçeve arasındaki tehilukları kapatmak bağırsakin kapının kenarlarının etrafında, sıcaklıklar belli bir limitın üzerine çıktığında kocaleyecek şekilde tasarlanmış şiabat conta olmalıdır.

En şayeste ve birinci sınıf yangın bapsı fiyatları derunin mahir ekibe iye firmamız ile iletişime geçiniz.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala kötü sızdırmaz olduklarını muntazam kontroller ile denetlemek ve bakmak bileğerlidir.

Panik halindeki grupların düşerli ve üçerli bir şekilde bapdan çıkabilmesi karınin Yangın Kapısı Fiyatları geniş olması müstelzim yangın kapıları, aynı zamanda yanmayan metaller kullanılarak dokumalmalıdır.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve esenlıklı bir şekilde olay yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi karınin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup depremya saika vermemesi sinein kapatılmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en yarar hediye politikamıza oranlı olacak şekilde üretilir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnız bulunmuş olduğu yapının ciğererisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın yerinde itfaiye aracı ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek istirdat yolları olarak kullanmasını sağlamaktadır. 

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Report this wiki page